Binnenzonwering en raamdecoratie

Duo Rolgordijnen

Met een duo rolgordijn kunt u eindeloos variëren. Dit type rolgordijn kent drie verschillende standen. Open, voor vrij doorzicht. Halfopen, voor gefilterde lichtinval. Gesloten, voor maximale lichtwering en privacy. Omdat u de beide stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kunt u oneindig variëren met het licht in uw kamer.

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen. Deze zijn zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Ideaal als duo rolgordijnen met enkele rolgordijnen in uw woning wilt combineren.


Facette Shades

Voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag kunt u kiezen voor Facette Shades. Met de eindeloze ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten. De stof is met zijn hoge kwaliteit en lichte gewicht een uniek ontwerp.

Een Facette Shade is verkrijgbaar in twee variaties. 7 mm, welke geschikt is voor ramen in nagenoeg alle maten en vormen. Leverbaar in 16 aantrekkelijke kleuren. Of 14 mm voor een sterke, ruimtelijke stijl voor grote vensters. Leverbaar in 6 kleuren.


Horizontale Jaloezieën

Een horizontale jaloezie wordt in de volksmond een ‘luxaflex’ genoemd. Dat is niet zo vreemd, want Luxaflex is al sinds jaar en dag het bekendste merk dat dit veelzijdige product levert. Horizontale jaloezieën bieden elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins.

Horizontale jaloezieën zijn beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en diverse perforaties. De breedte van de lamellen varieert van 16 tot maar liefst 70 mm. Daardoor is er voor elk soort raam en voor ieder interieur een oplossing.


Horren en Hordeuren

Insectenwering heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Deze hebben wij op de voet gevolgd. U kunt bij ons dan ook terecht voor elk type hor of hordeur voor binnen en buiten. We leveren drie verschillende merken, dus we kunnen veel oplossingen bieden. De materialen die worden gebruikt zijn uiterst duurzaam en volledig weerbestendig.

Voor ramen hebben we opzethorren, rolhorren, en plisserende horren. Voor draai/kiep ramen is er de Luxaflex inzethor Flex met dunne flens waardoor het raam goed sluit. Voor deuren en puien is er een rolhordeur, plissé hordeur of een scharnierende hor.


Houten Jaloezieën

Met op maat gemaakte houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in huis. Het natuurlijke materiaal geeft uw interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. Speel met de lichtinval in huis door de lamellen te kantelen of zorg voor volledige privacy door de houten jaloezie te sluiten.

Onze collectie houten jaloezieën bestaat voor een groot deel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort. Daarnaast is er ook kunsthout, speciaal voor badkamers en keukens.


Plissé Shades en Duette / Dupli gordijnen

Plissé shades bestaan uit geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering of verduistering zijn er speciale coatings verkrijgbaar. De veelzijdige en zeer decoratieve plissé gordijnen zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Duette Shades, ook wel Dupli gordijnen genoemd, hebben anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. De luchtlaag tussen de beide stoflagen heeft een zeer goede isolerende werking


Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudige, maar sfeervolle manier om licht te filteren, de zon te weren of om uw slaapkamer te verduisteren. Binnen onze grote collectie rolgordijnen vind u stoffen die lichtdoorlatend of juist volledig verduisterend zijn. Er zijn eenvoudige dessins of juist levendige streeppatronen en u heeft de keuze uit honderden kleuren.

Maak uw rolgordijn compleet met verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of juist contrasterend stiksel of  een RVS onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van het rolgordijn zorgen voor een speels accent.


Silhouette Shades

Met de ingenieuze constructie van draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. U kunt  eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan. Een Silhouette Shade biedt UV-bescherming van 88% tot maar liefst 99%.

Er zijn meerder stoffen verkrijgbaar. Zoals Sunscreen. Deze houdt dankzij de screen-achtige transparante laag stof aan de achterzijde 25% meer warmte tegen wanneer de Silhouette Shades zijn geopend. Er is ook een budgetvriendelijke instapkwaliteit Aurora.


Verticale Jaloezieën (Lamellen)

De verticale jaloezie heeft een modern karakter. De lamellen zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof en in diverse breedtes. Een voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of u nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.

U kunt uw verticale jaloezie uniek maken door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door de jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.


Vlinderjaloezieën

De lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. De lamellen van de kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Vlinderjaloezieën zijn verkrijgbaar in 28 mooie kleuren. U kunt kiezen uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart en vind de perfecte kleur voor jouw interieur. Heeft u liever een stoere, hippe uitstraling? Kies dan voor vlinderjaloezieën in een lederlook.


Dakraamproducten

Wij bieden diverse oplossingen voor dakramen. Zoals verduisterende rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en horren. Het is mogelijk om een combinatie van deze producten toe te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag een lichtdoorlatende plissé gebruiken en de ruimte ’s avonds verduisteren met een rolgordijn.

Wij werken vanwege de perfecte pasvorm en probleemloze werking voor Velux ramen ook altijd Velux producten. Indien u een ander merk dakraam heeft, zoals Fakro, dan kunnen wij uiteraard ook een dakraamproduct speciaal voor u op maat laten maken.


Speciale ramen en kunststof kozijnen

Heeft u een raam met een speciale vorm, maar u heeft geen idee wat u ermee aan moet? Vraag ons gerust om advies over de diverse geschikte producten en onze verschillende op maat gemaakte oplossingen. We hebben ervaring met situaties zoals schuine of ronde ramen, serres, lichtkoepels, erkers, dakramen en draai- / kiepramen.

Door middel van speciale klemsteunen of met onze eigen handgemaakte oplossingen kunnen wij de meeste typen binnenzonwering en raamdecotatie zonder schroeven monteren op kunststof kozijnen. Zo blijft uw kozijn en de bijbehorende garantie intact.


Kindveiligheid

Opgroeiende kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Dat betekent dat normale zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Daarbij gaat het vooral om de koorden en kettingen waarmee de producten worden bediend. Daarom is kindveiligheid (Child Friendly) sinds 2014 een Europese eis.

U kunt vooraf kiezen voor speciale kindvriendelijke bedieningen, maar alle door ons geleverde binnenzonwering en raamdecoratie is standaard voorzien van oplossingen waarmee de veiligheid van jonge kinderen wordt gewaarborgd.


Bekijk onze merken