Nieuwe kleuren Podium XXL PVC vloer

Deze vloer maakt al jaren deel uit van onze grote collectie PVC. We hebben er al veel klanten blij mee gemaakt. Er zijn nieuwe kleuren! Hoog tijd dus om de grote Podium XXL PVC planken van Beauflor weer eens onder de loep te nemen.

PVC vloeren zijn de laatste tijd behoorlijk populair. Dat heeft er vooral mee te maken dat deze soort vloerbedekking ontzettend sterk en slijtvast is en dus zeer lang meegaat. Andere voordelen zijn vochtbestendigheid, eenvoudig onderhoud en het feit dat PVC vloeren uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Uiteraard verschilt de kwaliteit van PVC per aanbieder. Wij leveren uitsluitend goede kwaliteiten waarvan de uitstoot van vluchtige organische stoffen minimaal is. Dat laatste is een belangrijk argument om niet zomaar te kiezen uit het enorme aanbod goedkope PVC vloeren.

Podium XXL is onze topper! Grote PVC planken van 22,86 cm breed, 182,88 cm lang en maar liefst 3 mm dik. Elke plank heeft een v-groef rondom. De toplaag is 0,55 mm en heeft een voelbaar reliëf. De vloerdelen lijken sprekend op kasteelplanken en mede daardoor is deze PVC nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Er zijn 12 natuurgetrouwe dessins. De namen van deze dessins verraden al wat over de sfeer. Bijvoorbeeld stoere, donkere tinten als Volcano en Charcoal of rustige, lichte kleuren als Sand en Pearl en diverse neutrale en ook bijzondere dessins daartussenin.

Podium XXL behoord tot de sterkste PVC stroken die er te krijgen zijn. De fabrikant geeft niet voor niets maar liefst 15 jaar garantie. Deze vloer is dus geschikt voor alle woonsituaties en eventueel voor projecten. De stroken worden volledig verlijmd op een geëgaliseerde vloer. Egaline is bedoeld voor beton vloeren of bijvoorbeeld gips (ahydriet) vloeren, maar kan bijvoorbeeld ook over plavuizen. Als de dekvloer van hout is of het PVC is bedoeld voor in een appartement, dan kunnen wij een speciale MDF ondervloer toepassen waarop de PVC vloer wordt verlijmd. Dat geeft een prachtig vlak resultaat en deze combinatie voldoet ruim aan de 10dB geluidsreductie norm.

Wij hebben van elk dessin een volledige plank. Deze kunt u gerust eens komen bekijken in onze showroom in Ede. De PVC planken mogen eventueel op zicht mee naar huis. Loop gerust eens bij ons binnen om de collectie te bekijken en u te laten inspireren. Naast de Podium XXL collectie hebben wij nog tal van andere kunststof vloeren in allerlei uitvoeringen en dessins in diverse prijsklassen. Bijvoorbeeld van mFLOR, Beautifloor, VivaFloors en ons huismerk Living’s Tone. Voor ieder wat wils!

Voor meer informatie en richtprijzen kunt u contact met ons opnemen.

Beauflor-Podium-XXL