Over ons

ONZE HISTORIE

Ons familiebedrijf in woninginrichting is sinds 1939 gespecialiseerd in het ambachtelijk op maat leveren van gordijnen, harde en zachte vloerbedekking en zonwering voor binnen. Het begon allemaal in een schuur achter een woning aan de Verlengde Maanderweg te Ede.

Na de oorlog breiden de gebroeders Roke uit door de bedrijven te scheiden in meubelen en woningtextiel. In de jaren 90 nam zoon W. Roke de woninginrichting over. In 2003 kwam zijn zoon J. Roke erbij om als derde generatie het familiebedrijf voort te zetten. Roke Meubelen is inmiddels gestopt en Roke Dekor is verhuisd naar het bekende pand waar Roke Meubelen voorheen gevestigd was.

In aanbouw. Meer info volgt.


ONZE VISIE

Roke Dekor staat bekend om kwaliteit en dat houden wij graag zo. Wij leveren uitsluitend producten waar wij zelf volledig achter staan en die bewezen duurzaam zijn. Ook in ons advies zijn wij altijd eerlijk over de verschillende kwaliteiten en welke u wel of niet zou moeten toepassen in een bepaalde situatie. Als wij niet kunnen garanderen dat het resultaat uitstekend zal zijn, dan beginnen wij er simpelweg niet aan. Dit soort eerlijkheid vooraf stellen wij ver boven eventuele teleurstellingen achteraf.

In aanbouw. Meer info volgt.


ONZE WERKWIJZE

Meestal komen klanten in onze showroom om onze collecties te bekijken, zich te laten inspireren of om zich te oriënteren. Soms ontvangen wij telefonische aanvragen of geven wij informatie en richtprijzen af per e-mail.

Als u overweegt om met ons in zee te gaan, dan komen wij altijd bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en om alles nauwkeurig op te meten. Aan de hand van ons bezoek ontvangt u van een een offerte. Als daar een overeenstemming uit volgt, dan gaan wij over tot het bestellen van de producten. Zodra alle producten in huis zijn, dan nemen wij telefonisch contact met u op voor een afspraak. Hierin zijn wij behoorlijk flexibel.

Op de dag van uitvoering zal alles in overleg in orde worden gemaakt en naderhand ruimen wij alles netjes achter ons op. Nadat de klus is geklaard ontvangt u de factuur. Deze kunt u binnen enkele dagen via een bankoverschrijving betalen. Elektronisch of contant betalen in onze winkel is ook een mogelijkheid.

In aanbouw. Meer info volgt.


ONZE SHOWROOM

Ons assortiment bevat klassieke en moderne producten van hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen.

In aanbouw. Meer info volgt.


VIRTUELE RONDLEIDING

Klik op de afbeelding hieronder voor een virtuele tour door onze showroom.

Virtuele Tour


WAAROM KIEZEN VOOR ROKE DEKOR

Actueel Onze collectie volgt de nieuwste trends.
Eerlijk Oprecht advies, transparant zaken doen.
Ervaring We verstaan ons mooie vak al sinds 1939.
Kwaliteit Degelijke producten, zorgvuldige uitvoering.
Prijs Scherpe offertes voor ambachtelijk vakwerk.
Service Wij gaan ver voor 100% klanttevredenheid.
Snel Korte levertijden en een flexibele planning.